KingsKids

KingsKids (kinderkerk)

Voor wie: kinderen van de basisschool (gr. 1 – 8)
Tijd: welkom vanaf 9:15 uur
Waar: (nog niet bekend)

KingsKids is:
Een plek waar alle kinderen mogen komen en andere kinderen van school en uit het dorp ontmoeten, waar ze samen plezier hebben; een veilige plek voor iedereen.
Waar kinderen samen op hun eigen niveau en aansluitend bij hun belevingswereld kunnen luisteren naar de Bijbelverhalen en horen wie Jezus voor hen wil zijn. Waar kinderen worden geholpen om hun geloof onder woorden te brengen en toe te passen in het leven van iedere dag!
Zodat de kinderen elkaar in een fijne sfeer ontmoeten rondom de Bijbel en samen ontdekken dat ze “bij elkaar horen op een hele bijzondere manier” binnen Gods Koninkrijk!

De naam KingsKids verwijst naar onze Koning. God is onze Koning en de kinderen zijn kinderen van deze Koning: KingsKids!

KingsKids is bedoeld voor alle kinderen van groep 1-8 tijdens de zondagse eredienst (ochtenddienst). De kinderen komen vanaf 9.15 uur naar de Hof en worden daar ingedeeld in kleine groepjes, waarin ze een activiteit doen. Om 9.30 uur start de kinderkerkdienst. We ruimen op en komen samen in de grote groep. We gaan zingen, bidden en nog meer zingen. Er wordt een inleiding op het Bijbelverhaal gedaan, waarna het Bijbelverhaal volgt op een creatieve manier.
Na de Bijbelvertelling gaan de kinderen terug in de kleine groepen voor de uitleg, het napraten en de verwerking. Daarna komen de kinderen weer samen in de grote groep, waar we nog heerlijk even kunnen zingen en dansen.
We komen weer terug in de kerk tijdens de collecte. In de kerk krijgen we samen als gemeente, jong en oud, de Zegen van God mee de nieuwe week in.

Wanneer is er Kingskids?
De exacte data voor Kingskids zijn nog niet bekend. Maar houdt Tsjerkenijs in de gaten. En als je de Kingskidsvlaggen en het spandoek ziet hangen in het dorp en bij de kerk, dan weet je: komende zondag is er Kingskids.

En natuurlijk mag je dan al je vrienden en vriendinnen meenemen!!
Nieuwsgierig geworden? Meer informatie nodig? Schiet ons gerust aan, of bel ons, we geven graag meer informatie.

Hartelijke groet van het KingsKids-team.