Club

Club

Heb jij zin in te gekke vrijdagavonden vol avontuur en plezier? Dan moet je absoluut bij onze Club van de kerk zijn! Als je tussen de 12 en 16 jaar bent, ben je van harte welkom om met ons mee te doen. We hebben een prachtig programma voor jullie in petto, en we kunnen niet wachten om je te verwelkomen.

📅 Wanneer : Van oktober tot medio mei

🕢 Tijd : start dan ongeveer om 19.00-19.30 uur

🏡 Waar : De Hof, onze geweldige ontmoetingsplek

Tijdens onze clubavonden draait alles om jou, je vrienden en vriendinnen en onze Heer. We hebben een superleuk programma dat varieert van inspirerend lezen en bidden tot nog veel meer coole activiteiten. Denk aan spannende uitdagingen en momenten voor persoonlijke groei. In kleine groepen kun je jouw eigen mening vormen en nieuwe vrienden maken.
Op nog nader te bepalen vrijdagavonden komen we samen in De Hof om te duiken in allerlei interessante onderwerpen. We onderzoeken wat Jezus en de Bijbel ons te vertellen hebben over deze thema’s. Na het inhoudelijke gedeelte is er volop gelegenheid om te ontspannen. Je kunt tafelvoetballen of gewoon gezellig kletsen met vrienden, en we gaan lekker chillen met fris en chips om de avond af te sluiten.
En het wordt nog leuker! Als je vrienden hebt die ook willen komen, breng ze gerust mee. We hebben zelfs een groepsapp waarin we je uitnodigen. En maak je geen zorgen, we houden ook je ouders op de hoogte van al onze activiteiten.
In februari staat er iets heel bijzonders op de agenda: schaatsen met de hele groep! En aan het einde van het clubseizoen sluiten we af met een kampvuuravontuur tijdens een kampeerweekend.
Dus waar wacht je nog op? Sluit je aan bij onze Club en beleef mooie vrijdagavonden.
Heb je nog vragen of wil je meer informatie, en mogen we je uitnodigen? Bel of stuur ons gerust een berichtje.
Tot snel bij de club!