Youth Alpha

Youth Alpha, (Film Series) [16+]

Voor wie is Youth Alpha?
Alpha is leerzaam, lekker en leuk! Alpha bestaat uit een aantal interactieve sessies waarin je de basis van het christelijk geloof ontdekt. De Youth Alpha Film Series bestaat uit korte film-afleveringen die als inleiding dienen om verder te praten over geloof, leven en God. Samen met leeftijdsgenoten bouw je ook vriendschappen op en vorm je je eigen mening terwijl je lacht, eet, praat en luistert naar elkaar. Er is ruimte voor al jouw vragen. Alpha is bij uitstek ook geschikt voor jongeren die niet naar de kerk komen en geen persoonlijke relatie met God hebben. Nodig ook gerust je vrienden / vriendinnen uit. Iedereen is van harte welkom!

Hoe gaat het?
De Youth Alpha-avonden beginnen met een gezamenlijke maaltijd.
Daarna kijken we een aflevering van de Film Series over het avondthema. Daar praat je daar in kleine groepjes met andere jongeren over door.
Na afloop zitten we nog gezellig even bij elkaar om na te praten of een spelletje te doen of iets dergelijks met wat lekkers erbij.

Thema’s die voorbijkomen zijn bijvoorbeeld:
Is er meer? Wie is Jezus? Hoe leidt God ons? Waarom en hoe kan ik bidden? Hoe kan ik zeker zijn van mijn geloof? Geneest God ook nu nog?

De cursus bestaat uit 12 zondagavonden (data nader af te spreken), van 18.00 tot ongeveer 21.00 uur en één weekend (één nachtje weg). De cursus begint in januari en wordt gehouden in “De Hof”. De kosten zijn ongeveer € 30,- (voornamelijk voor het weekend).

Vragen?
Neem dan even contact op!